N&D Quinoa Bőr & Szőrzet - Fürj & Kókusz egy teljes értékű diétás eledel felnőtt macskák számára valamely összetevővel vagy tápanyaggal szembeni érzékenység csökkentésére.
Összetevők: fürjfilé és a comb (55%), quinoamag extrahált (5%), halolaj, kókusz (4%), frukto-oligoszacharidok, kondroitin-szulfát, glükozamin, vitaminok, ásványi anyagok. Fehérje forrás: fürjfilé és a comb. Szénhidrát forrás: quinoamag.
Adalékanyagok: tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: A-vitamin 4000NE; D3-vitamin 400NE; E-vitamin130mg; kolin-klorid 400mg; cink (metionin-hidroxi-analóg cinkkelátja): 36mg; mangan (metionin-hidroxi-analóg mangánkelátja): 6.8mg; vas [glicin-hidrát vas (II)-kelátja]: 16.8mg; réz (metionin-hidroxi-analóg rézkelátja): 2.9mg; szelén (szelénnel dúsított inaktivált élesztő): 0.00242mg; DL-metionin ipari tisztaságú 1000mg; taurin 500mg; L-karnitin 50mg.
Analitikai összetevők: nedvesség 75.00%; nyersfehérje 11.50%; nyerszsír 5.50%; nyersrost 0.90%; nyershamu 2.90%.
Energia érték: EM Kcal/Kg 1069 - Mj/Kg 4,47
Miért QUINOA?
A quinoa az egészségre előnyös tulajdonságokban gazdag élelmiszer.
• Támogatja az emésztést, a tápanyagok felszívódását és a bélrendszer egészségét;
• Gazdag értékes esszenciális aminosavakban és természetes antioxidánsokban;
• Alacsony glikémiás indexszel rendelkezik;
• Gluténmentes;
• Sokkal gazdagabb tápanyagokban, mint a gabonafélék;
• Biogazdálkodásból származik Olaszországból;
TERMÉSZETES farmokról származik
Mivel a quinoa természetes módon szívós növény, nem igényel különleges kezelést a termesztés során, ami egy egészségesebb és természetesebb alapanyagot eredményez.
Magas fehérje tartalom
A quinoa olyan élelmiszer, amely tökéletesen illeszkedik a húsevők táplálkozási rendszerébe, mivel magas, kb. 13% biológiai értékű fehérjét tartalmaz, egyúttal kiegyensúlyozottan gazdag esszenciális aminosavakban, ami nagyon ritka tulajdonság a növények között!